retroage.net Strona Główna retroage.net
Internetowe Muzeum Elektronicznej Rozrywki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
GRID Race Driver
Autor Wiadomość
ramzes64 
'wieszcz narodowy'
Nintendo ! ! !

Wysłany: 2010-06-19, 21:20   GRID Race Driver

http://www.gametrailers.c...week-grid/34427

i co powiecie?

a tu recenzja na gametrailers.com
http://www.gametrailers.c...w-hd-grid/34891

zacząłem interesować sie tym tytulem, gdy przeczytalem ze tworzona F1 2010 jest na silniku GRID - wiec sciagnalem demo i sprawdzilem - GRAFICZNIE BOMBA / wyglada realistycznie, a nie sztucznym plastikiem zalatuje. F1 2010 to juz w ogole po filmiku real / az myslalem ze ktos na prawdziwy filmik wrzucil nazwiska kierowcow nad bolidami.

wracajac do wspomnianego GRID - wyglada rewelacyjnie, ma fajny system sterowania (ani arcade, ani symulant ala: GranTurismo/Forza - gra podchodzi z lekka pod Toce jesli chodzi o sterowanie). Bardzo mi sie spodobala / fajnie sie jedzie, fajnie wyglada, reepley'e są wypasione - mozna je ogladac bez przerwy.

System kolizji i cofania czasu tez jest swietny.

ani NFS Shift, ani GT5 Prolog nie zachwycily mnie tak , jak grid na dzien dobry po krotkim ograniu dema. Mozliwe ze to przez te filtry, brudniejsze otoczenie/takie przyciemnione - takie klimaty mi odpowiadaja w grach.

na gameplayu wwidc tez ze są formuly - wiec nie dziwie sie ze Codemasters teraz robia F1 2010 na tym silniku / gra jest po prostu BOMBA / jesli bedzie tak smao dobra jak GRID to i F1 2010 bede musial kupic

Gral ktos? cos moze powiedziec?

Ukukuki 
'jeszcze jeden stopień i...'

Wysłany: 2010-06-20, 08:13   

Grałem tylko w demo. Gameplay, grafika i zniszczenia super ale model jazdy mi nie pasuje. Ale to pewnie dlatego ,że za mało grałem i go dobrze nie wyczułem. Będę miał pełną wersje to przysiądę na dłużej chociaż w demo i tak sporo pograłem :smile: . Sprawdź jeszcze DiRT też niezłe wyścigi.

ramzes64 
'wieszcz narodowy'
Nintendo ! ! !

Wysłany: 2010-06-20, 08:17   

pamietam ze sprawdzalem DiRT 2 i wogole mi nie podeszlo, beznadziejnie wygladalo itd ... ale sprawdze obie jeszcze raz

Odpowiedz do tematu