Czemu wyświetla mi się ,że mam 6 postów nieprzeczytanych, klikam a tam nic mi się nie wyświetla żaden temat. Mam tak od paru dni i nie chce zniknąć, zawsze zostaje te 6 niewidocznych postów.
Kliknij "oznacz wszystkie fora jako przeczytane" a problem zniknie. Przyczyn tego stanu rzeczy nie znam ale jak mniemam ma to związek z ostatnią awarią.
_________________ "A Ninja's vengeance runs not only through his blood, but through his soul..." - Ryu Hayabusa
Jest dokladnie tak jak napisal Snake. Jakis czas temu padlo forum o czym pisal Gimiak kilka postow predzej. W wyniku zamieszania zniknal jeden temat o DSi. Prawdopodobnie wlasnie tam sa te nieprzeczytane posty. Jedyny sposob to jak napisal Snake
Snake napisał/a:
Kliknij "oznacz wszystkie fora jako przeczytane" a problem zniknie.
Mam problem nie mogę przyznać ostrzeżenia za więcej niż 1 punkt. Wpisze 3 to wyskakuje nieprawidłowa wartość. Drugi problem to boty, właśnie usuwałem ponad 30 postów nawet nie wiem z czym. Ktoś nad tym problemem pracuje;p?
Brawo... Twoja pierwsza konkretna interwencja Z ta wartoscia ostrzezen to nie jest problem. Jako moderator masz prawa przyznawania ostrzezen o wartosci nie wiecej niz 1 punkt. Odnosnie botow to proponuje od razu dawac im 6 ostrzezen pod rzad, bo po 3 nie moga spamowac postami ale zdarzylo sie ze rozsylaly prywatne wiadomosci... a po co sie oddatkowo denerwowac
A nie da się tego jakoś zlikwidować , sprawdzałem jak wygląda rejestracja na forum i bieda. Przepisanie tekstu dla bota to nie problem (zwłaszcza ,że czcionka jest czytelna). Pytania są tylko dwa (przynajmniej na 6 prób miałem tylko te dwa pytania), dodać jeszcze z 20 pytań i może nie będzie problemów. Nie wiem nie znam się ale wydaje mi się ,że wystarczy z 10-20 botów które po spamują w tym samym czasie i forum będzie leżeć. Bo i nadążać to usuwać będzie problem a jak już boty się przebijają to problem jest z którym trzeba walczyć zdecydowanie, bo usuwanie i banowanie to jest tylko czasowe wyjście.
Problem juz jakis czas temu razem ze Stormsem zglosilismy do Gimiaka. Cos tam mial na to popatrzec, ale widac zbyt zajety zeby podjac jakies stanowcze kroki. Poki co jakos musimy chyba sobie radzic sami
Mam problem z wejściem na forum. Poprzez normalne wpisanie adresu w przeglądarce nie mogę w ogóle wejść. Wyskakuje mi tylko komunikat:
Kod:
Critical Error!
message_die() was called multiple times.
Error #1
Couldnt Query value info from warnings table
Line : 136
File : /home/mrocznyr/public_html/retroage.net/forum/includes/sessions.php
SQL : SELECT SUM(value) as val FROM phpbb_users_warnings WHERE userid = 502 AND archive = '0'
SQL message: MySQL server has gone away
Error #2
Error doing DB query userdata row fetch
Line : 333
File : /home/mrocznyr/public_html/retroage.net/forum/includes/sessions.php
SQL : SELECT user_ip, user_level, user_jr, user_ip_login_check FROM phpbb_users WHERE user_id = 502
SQL message: MySQL server has gone away
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum