Cieszę się, że komuś się informacja przydała. Jest to bez wątpienia dobra cena. Sam pamiętam, jak sprzedawałem jakiś czas temu nadwyżki snesowych padów po 25zł za sztukę i rozeszło się toto w miarę szybko.
...postanowiłem podjechać w tak piękną pogodę na giełdę...
No właśnie, (żeby nie zaśmiecać 4um) wie ktoś może gdzie takie miejsca można znaleźć na Śląsku ? Bo jedyne źródło retro gaming'u to Allegro ,a wiele jest takich nieświadomych sprzedawców którzy za grosze "opychają" starocie.
Powiem Ci tylko, że są na 100% (może nie tyle co u nas, bardziej na zachodzie), bo z tego co słyszałem, to można na takie trafić nawet w małopolsce jeszcze... Niestety jedyny sposób to pytać się ludzi, gadaj z każdym, może ktoś coś będzie wiedział. W internecie niestety trudno takie informacje odnaleźć. Np moje źródło starych konsol to oficjalnie giełda samochodowa i nigdzie nie znalazłbym informacji o handlujących tam "wystawkowcach", gdybym się tam pewnego razu zupełnie przypadkiem nie znalazł...
Promocja na stronie empiku trwa już od paru miesięcy, na początku, gdy nie była reklamowana można było wyrwać naprawdę dobre tytuły (niestety ja się na to też nie załapałem) - Dragon Quest'y, Finale, Disgaea i wiele więcej, wszystko schodziło szybciutko i czasem znajdowało się na stronie tylko po kilka godzin.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum