Do oddania dochodzą klucze GOG na Tomb Raider: Underworld i Call of Juarez: Gunslinger. W razie czego wciąż dostępne są Tomb Raider: Anniversary, Bioshock Remstered i Dishonored: Definitive Edition.
Swoją drogą nie wiem czy słyszeliście, ale po 13 grudnia ze sprzedaży zniknie Warcraft 1 i Warcraft 2, przy czym GOG zobligował się że będzie podtrzymywał kompatybilność z nowymi wersjami systemu Windows nawet po wycofaniu ich ze sprzedaży.
A Blizzard prawdopodobnie planuje sprzedawać je za 150zł w bundlu ze skasztanionym Warcraft 3 Reforged ze swoim DRM, więc diabli wiedzą kiedy znowu wszystko przestanie działać.
Przyszły kolejne grafiki do kolekcji :3 Ze starszych S3 Trio 3D, szczerze mówiąc średnio się na tym znam, bo w czasie kiedy zacząłem coś ogarniać z komputerów S3 już konało. Ale podobno jeśli chodzi o 3D to mocno cienka jest :3 Do tego z nowszych Radeon HD 6670, wolałem Radki z czasów ATI, ale ten model w teorii jest naprawdę fajnym kąskiem jeśli chodzi o osiągi wśród kart bez dodatkowego zasilania z tego okresu.