mChat

• Fortewt gru 03, 2024 12:00 pm
    No Elo ;)
  • Fortewt gru 03, 2024 12:01 pm
    Do mnie idą części i obudowa do naprawy DS Lite. Zamierzam się wgrać w Pokemonowe Hacki ale na Emulatorach lub 3DSie to nie to samo.
  • Fortewt gru 03, 2024 12:03 pm
    Ostatnio przechodzę na Anbernicu Crystal Legacy (pierwszy raz przechodzę 2 generacje od A do Z) i jestem zauroczony tym, jak fani podrasowali zwykłego Crystala
  • Fortewt gru 03, 2024 12:05 pm
    Tymczasem na Switchu za pomocą DuckStation cisnę w Muppet Monster Adventure. Pstryk to idealna konsolka do odpalania gier z szaraka.
  • DizzyXwt gru 03, 2024 9:21 pm
    Tbxx, nie, powodem były porządki w szafie xD :D
  • DizzyXwt gru 03, 2024 9:21 pm
    Doszedłem do wniosku że w końcu przyszedł czas na zrobienie softmoda, którego miałem zrobić jak kupiłem wii jakoś w 2012 :P
  • kanarekkkśr gru 04, 2024 12:32 am
    @DizzyX teraz ma jeszcze większy sens niż w 2012 :wink: Dawno Cię tu nie było, witaj z powrotem :wink:
  • DizzyX11 minutes ago
    Dla mnie softmod to teraz przede wszystkim kopie zapasowe tego co mam na płytach, bo są tak ściorane, że niedługo nie miałbym jak grać w niektóre gry :P nie wiem czemu Wii tak rysuje płyty
  • DizzyX10 minutes ago
    Rozumiem jeszcze jak kupuję porychowane płyty, bo ktoś może pionowo stawiał konsolę, ale moje płyty też są pocięte, a konsola zwykle leży (teraz stoi jak pozgrywałem gry :D)
  • kolo6 minutes ago
    Pewnie kwestia tego nieszczęsnego szczelinowego napędu. Podejdzie trochę brudem i później szoruje.

Who is chatting

No one is chatting
Refreshes every 60 seconds