mChat
Kto czatuje
Nikt nie czatuje.
Odświeżanie co 60 sekund
Odświeżanie...
Legenda – kolory grup: Administratorzy, Moderatorzy globalni, Redakcja serwisu, Sponsorzy, Wsparcie sprzętowe
w lutym/marcu zrecenzuje nowe psvr 2tbxx pisze: Recenzje na głównej są jak hiszpańska inkwizycja...
pomijam to ze nie moge jakiś dobrze celować, dominuje ciągle stwarzam akcje i gowno a potem przeciwnik tworzy jedną akcje i przegrywam i jak tu sie nie wnerwićTomek Walancik pisze: Ale mnie wkuuuur...za ta fifa 23, gdby przybrała ludzką postać to bym ją tak walnął z główki że by nie wstała
Jeszcze mnie nie walnęło żeby jakieś mikropłatności kupowaćkolo pisze: Widać za mało zapłaciłeś na paczki kart :3 Obecnie w nic nie gram, może w weekend uda mi się wrócić do NFS Underground 2 - niedawno udało mi się odblokować kolejną dzielnicę.
ja też może zacznę w coś retro grać w najbliższym czasie bo dawno nie grałem ostatni raz w październiku w mario 64kolo pisze: Widać za mało zapłaciłeś na paczki kart :3 Obecnie w nic nie gram, może w weekend uda mi się wrócić do NFS Underground 2 - niedawno udało mi się odblokować kolejną dzielnicę.
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl