Miłego dnia.
Sam wpisujesz się w trend, który krytykujesz. Hipokryzja pełną gębą.SebaSan1981 pisze: Tak ogólnie to zauważyliście na forum tendencje do tematów "chwaleniowych"?? Większość poruszanych wątków to nie pisanie o samych grach (o ich klimacie, mechanice rozgrywki itd) lub konsolach ale chwalenie się samym ich nabyciem lub oferty ich sprzedaży lub okazyjnego kupna. Retroage zamienia się powoli w forum handlowo - pokazowe tracąc tym samym swoje przesłanie..
SebaSan1981 pisze: Flintstonów RDaH na Nesa mam razem z manualem i boxem ale raczej nie na sprzedaż (chyba żeby mi oferta cenowa podpasowała).
A to do mnie pijesz bo nie bardzo rozumiem? Jeżeli do mnie to na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski?Fajne.. ale znając życie to za jakiś czas pewnie ten zestaw pójdzie na handel, będzie wystawione w dziale Handel a potem kolejny szczęśliwy użytkownik pochwali się "niowym nabytkiem" na forum
A mi się wydaje, że przesadzasz. Tego typu akcje, że ktoś chwali się swoim nabytkiem w dziale z kolekcjami, a potem wystawia w dziale Sprzedam zdarzają się rzadko i są podejmowane albo przez kompletnych świeżaków na forum, albo zwykłych handlarzy, zarówno tych pierwszych jak i drugich jest tu minimalny procent, biorąc pod uwagę ogólną liczbę aktywnych userów, więc ja tu "dużej części userów" nie widzę, choć z jednym się zgodzę, coś ostatnio przycichło na forum - nawet w tematach około zakupowych.SebaSan1981 pisze:Nie do Ciebie piję. Tak tylko uogólniam tendencję dużej części userów na forum. Panowie i Panie - więcej o samych grach i graniu, tyle jest do napisania o każdej z gier a jakoś się nikomu do tego nie pali.
Żartujesz? Może i kiedyś bywało tu dużo głośniej, ale na chwilę obecną naprawdę sporo się tu pisze. To oczywiste że nie wszyscy mają czas siedzieć tu przez cały dzień i walić post za postem, więc są "cichsze dni", ale praktycznie codziennie znajdzie się kilka postów które naprawdę warto przeczytać, przynajmniej ja takie znajduję, choćby w "kolekcjach", ostatnio także statystyki działu PSX ostro poszły w górę.Bodzio pisze:coś ostatnio przycichło na forum - nawet w tematach około zakupowych.
Jeśli są na forum fani anime to można założyć temat "Czemu japońskie bajki są głupie" albo coś podobnego i serwer jeszcze nie wytrzyma aktywnościhat pisze:Zresztą wystarczy stworzyć kolejny temat z serii "Dlaczego N64 to kupa i PSX jest od niego miliard razy lepszy" i już mamy sto postów dziennie gwarantowane