Przegrzewanie się Satka?

mattek
'dopchal sie i chce pisac'
'dopchal sie i chce pisac'
Posty: 216
Rejestracja: 2013-04-25, 15:06
Lokalizacja: Mysłowice

Re: Przegrzewanie się Satka?

Post autor: mattek » 2014-06-26, 12:56

Okej.
Kondensator, tak jak mówi Nikczemny, należy wlutować w miejsce oznaczone na zielono. Będzie on wtedy zapobiegał zakłóceniom na linii, które idąc "w głąb" konsoli (procesory i inne), powodują takie "fiksum-dyrdum".

Kondensator przed chwilą kupiłem, więc nic nie stoi na przeszkodzie, aby odpalić lutownicę, lustrzankę i zacząć pracę :)
Obrazek
Obrazek

mattek
'dopchal sie i chce pisac'
'dopchal sie i chce pisac'
Posty: 216
Rejestracja: 2013-04-25, 15:06
Lokalizacja: Mysłowice

Re: Przegrzewanie się Satka?

Post autor: mattek » 2014-06-26, 16:31

Sukces, panowie, sukces.

Saturn śmiga jak głupi. Wszystko przebiegło czyściutko i bezproblemowo.
Fotki porobione, więc nie pozostaje nic innego, jak zacząć coś pisać ;)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Forte
'normalnie deBesciak'
'normalnie deBesciak'
Posty: 820
Rejestracja: 2011-11-23, 09:27
Lokalizacja: Dom

Re: Przegrzewanie się Satka?

Post autor: Forte » 2014-06-27, 00:05

Storms pisze:Nie będziemy mieli nic przeciwko. Do Satka przyda się każdy materiał :)
Ekchu! Ekchuwysyłałem skany okładek ekchu!Ekchu! :P
mattek pisze:Sukces, panowie, sukces.

Saturn śmiga jak głupi. Wszystko przebiegło czyściutko i bezproblemowo.
Fotki porobione, więc nie pozostaje nic innego, jak zacząć coś pisać ;)
Świetnie! Teraz biblioteka Arcade stoi przed Tobą otworem :D
Sega!

ODPOWIEDZ