Forte przerobienie mojej PS2 odpada, ponieważ słyszałem że przez to laser się szybciej psuje, a ja pożegnać sie z moją konsolką nie chcę

Jak używasz modchipa do importów, to nic się szybciej nie psujeZeroColections pisze:Może kiedyś zainwestuje, ale jak na razie kupię ten rpg o którym już wspominałem i PZ2 na PS2. Niestety ale wątpie bym kiedykolwiek zagrał w 4 nawet jak będę mieć Wii, ponieważ 4 tylko i wyłącznie pojawiła się w japońskiej wersji. A zdobycie japońskiej wersji w polsce jest praktycznie nie możliwe. Do tego komu by się chciało grać w grę która jest w innym języku niż angielski czy polski?
Forte przerobienie mojej PS2 odpada, ponieważ słyszałem że przez to laser się szybciej psuje, a ja pożegnać sie z moją konsolką nie chcę
Tak jak napisał kanarekkk, przy czym łatka z tego co wiem wymaga oryginalnej płyty [jap]. Polecam poczytać jeden z ostatnich tematów w dziale Wii i bez dwóch zdań zainwestować w tą konsolę dla wielu perełekkanarekkk pisze:PZ na Wii ma łatkę, która pozwala grać po angielsku