Bo to na przygody nowej przyszedł czas - czyli Kaplitov się wyprzedaje.

Umiesc tu ogloszenie, jesli chcesz cos sprzedac
Regulamin forum
Rozdział IV
Pchli Targ
1. Administracja ani Moderatorzy nie odpowiadają za treść i przebieg transakcji przeprowadzanych za pośrednictwem forum.
2. Handel pirackimi grami lub jakimikolwiek innymi nielegalnymi towarami jest zabroniony.
3. Każde ogłoszenie jest zamykane po 2 miesiącach od ostatniego posta. Jeśli nie chcesz, żeby Twoje ogłoszenie zostało zamknięte, przypominaj o nim regularnie.
4. Ogłoszenie w Pchlim Targu musi spełniać kryteria opisu dla danej kategorii ogłoszenia. Brak spełnienia któregokolwiek z kryteriów skutkuje usunięciem ogłoszenia.
5. KUPIĘ - kryteria:
a) tytuł opisujący przedmiot, którego poszukujemy
b) krótki, zwięzły opis przedstawiający poszukiwany przedmiot (można dodać zdjęcie)
c) kontakt, jeżeli inny niż przez PW
6. SPRZEDAM - kryteria:
a) tytuł opisujący przedmiot, który sprzedajemy
b) krótki, zwięzły opis przedstawiający sprzedawany przedmiot (można dodać zdjęcie)
c) kontakt, jeżeli inny niż przez PW
d) cenę przedmiotu / link do aukcji
7. Nie sprzedawaj rzeczy, których nie masz i zamierzasz się w nie zaopatrzyć dopiero po znalezieniu nabywcy.
8. Zabronione jest zamieszczanie kilku ogłoszeń dotyczących tego samego przedmiotu.
9. Jeśli transakcja została zawarta, należy dodać post o treści "Do usunięcia"
10. Mile widziane jest dodanie komentarza odnośnie transakcji w stosownym temacie.
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kaplitov
'radzi sobie'
'radzi sobie'
Kontakt:

Bo to na przygody nowej przyszedł czas - czyli Kaplitov się wyprzedaje.

#1 Post autor: Kaplitov »

Witajcie drodzy bracie w Retro (i nie tylko). Nadszedł ten czas, że i mnie dopadło życiowe zawirowanie i postanowiłem zacząć kompletnie inną przygodę. Toteż z rożnych życiowych wyborów, zakrętów i niewygodności - wpierw chciałbym posprzątać
po sobie, aby domknąć i definitywnie zamknąć pewien etap swojego życia.

Krótko i zwięźle - wyprzedaje się. Przechodziłem różne fazy, przez totalnego fioła na punkcie gier, po resoraki, klocki czy drobną elektronikę użytkową. Na etapie jakim jestem, stwierdziłem że więcej już mi nie potrzeba, było fajnie, ale chce zacząć życie prowadzić w kompletnie inny sposób.

Otworzyłem "inicjatywe" Graciarnie Premium - po prostu na OLXie chce wystawiać dwa razy w ciągu tygodnia trochę swoich gratów. Na ten moment trafiły rzeczy najbliżej leżące obok mnie - ale będę systematycznie je dodawać co weekend i jak siły dopomogą, w środę również.

Link do mojego OLXa -> Graciarnia Premium

Będzie mnóstwo gier, bo w zasadzie wszystkie jakie posiadam w postaci fizycznej. Trochę się tego nazbierało, dlatego sądzę, że uczciwie jest poinformować Was, jako pierwszych o tym. Myślę, że warto będzie zerknąć czasem - może akurat coś Wam wpadnie w oko - a i z ceną można się łatwiej dogadać, wystarczy dodać że jesteście z RA.
Owszem, z racji tego że gratów mam ZA DUŻO, nie tylko gry wpadną, będą mangi, jakieś książki, resoraki, zabawki, figurki, jakiś sprzęt, jakaś konsolka. Dlatego zachęcam i polecam.

Pomózcie mi trochę pozbyć się tego bajzlu :D

Z racji iż obecnie nie ma dużo gier wrzuconych, przyjmuje iż wszystko z załączonych niegdyś tutaj zdjęć w dziale "kolekcje" jest do sprzedaży. Na ten moment nie wystawiałem tych gier i sprzętów nigdzie więcej, więc macie okazje wyłapać coś jako pierwsi, zanim zacznę ofensywę na OLX.

Link do tematu łapcie tutaj > https://www.retroage.net/forum/viewtopic.php?t=5547 <
Wszystko dostępne, poza X360. Pozbyłem się go niegdyś na rzecz Wii.

Polecam sie, zapraszam do transakcji. W razie czego, można pisać na OLXie, tutaj na PM czy jeśli mnie znajdziecie na FBowym Messengerze.

Pozdrawiam.
Pegasus IQ502/MT777DX | SNES | Playstation [Fat] | Playstation 2 [Slim] i [FAT] | Playstation Portable [Street] | Xbox Classic x2 | Wii | DS Lite | Nintendo 3DS | Nintendo 64 | Gameboy Color |
Awatar użytkownika
kolo
Redaktor
Redaktor
Kontakt:

Re: Bo to na przygody nowej przyszedł czas - czyli Kaplitov się wyprzedaje.

#2 Post autor: kolo »

O, tak dawno się nie odzywałeś i nie zaglądałeś że myślałem że już dawno skończyłeś z retro grami.
Jeśli jeszcze masz to byłbym zainteresowany:
- szrotem na PC jako całością, chyba że jest tam coś co znacząco podnosi cenę
- Worms Blast (PC, big box)
- Call of Duty 1, 2, Modern Warfare (PC)
- F.E.A.R. (PC)
- Grandia II (PS2)

Prawdopodobnie mnie nie stać, ale i tak zapytam o cenę:
Jazz Jackrabbit (PC)

Jak nadal mieszkasz w Rzeszowie to mogę podjechać odebrać, sam nadal nie ruszyłem się z Łańcuta.
Sega, Sega über alles
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaplitov
'radzi sobie'
'radzi sobie'
Kontakt:

#3 Post autor: Kaplitov »

Dalej mieszkam w Rzeszowie, ale trochę w innym miejscu.

Szrotu na PC przybyło OGROM. Ale wszystko trzymam na starym mieszkaniu. Jak będziesz dalej zainteresowany, to możesz wpaść na którymś z Weekendów i ogarnąć temat :D

Worms Blast - jest dostępny - bigbox schowany i złożony w szafie. Ogarniem.
CoDy - ogarniemy. Jak Cie interesuje, mam też WaW
FEAR - też spoko
Grandia

Dla kolegi z forum, wjedzie rezerwacja. Co do Jazza - po prostu rzuć cenę jaką możesz, może się jakoś dogadamy :)
Pegasus IQ502/MT777DX | SNES | Playstation [Fat] | Playstation 2 [Slim] i [FAT] | Playstation Portable [Street] | Xbox Classic x2 | Wii | DS Lite | Nintendo 3DS | Nintendo 64 | Gameboy Color |
DizzyX
'wieszcz narodowy'
'wieszcz narodowy'
Kontakt:

#4 Post autor: DizzyX »

Cześć, napisałem PW
Awatar użytkownika
Axi0maT
Sponsor
Sponsor
Kontakt:

#5 Post autor: Axi0maT »

Witamy po dluzszej przerwie! Serce sie kraja jak sie widzi ze taka kolekcje ktos wyprzedaje. Pamietaj ze nawet jak zmienisz swoje zycie to za 10-20 lat jak juz bedziesz w pampersie siedzial przed TV to bedziesz zalowal ze to wyprzedales.

Ogolnie sporo tego, ale raczej malo moje typu (duzo jrpg i scigalek) ale takiego Famicoma to Ci pomoge przeczyscic. W przyszlym tygodniu zaczynam urlop to przejrze dokladnie co tam masz, ile to warte i cos zaproponuje.
fixxxer1
'wieszcz narodowy'
'wieszcz narodowy'

#6 Post autor: fixxxer1 »

Przechodzę podobny etap w życiu i też większość kolekcji (gry, konsole, audio, video) trafia pod młotek, więc wiem co czujesz...
ODPOWIEDZ