cd
Die Hard Arcade [jak mogłem nie wymienić tego tytułu w pierwszej kolejności ... kocham wersje arcade, ale tej z Saturna też niczego nie brakuje]
Ultimate Mortal Kombat 3 [IMO najlepsza część mortala w 2D - trylogia mimo że napakowana postaciami i arenami wydawała mi się przez to strasznie niewyważona i niedopasowana]
Shining The Holy Arc i
Shining Force III [szkoda że nie wydane w komplecie]
Alien Trylogy [trochę brzydsza niż odpowiednik na PSX, ale mi "brudno-zielona" paleta barw podobała się bardziej niż żywsze i jaskrawsze kolory z PSX, kwestia trudnego do opisania klimatu

]
Battle Arena Toshinden Remix [trochę słabiej niż na PSX + straszny, ingliszowy dubbing]
Battle Arena Toshinden URA [tej części BAT'a nie było na innych konsolach, kilka unikalnych postaci i aren oraz absolutny brak fabuły]
Albert Odyssey NTSC-U [wszyscy zachwalają]
Dragon Force [j.w.]
Panzer Dragoon Saga [napisałbym coś więcej ... ale przegrałem aukcje o <20 PLN, do tej pory cierpię z tego powodu]
Soviet Strike [miałem, grałem, pozbyłem się i teraz cholernie żałuje, bo bym z chęcią do niej wrócił]
Crazy Ivan [kolejny zapomniany FPS]
moje 3 grosze:
The House of the Dead - cena za ver PAL wysoka, a gra, mimo że miodna jest brzydka i pełna niedoróbek, konwersją z automatu zajmowało się jakieś mniej znaczące studiu ... na szczęście ver NTSC-J nie są specjalnie drogie i właśnie je polecam - bariera językowa nie przeszkadza
Tomb Raider - najbardziej zabugowana wersja tej gry w jaką grałem ... umieściłbym na liście rezerwowej, u mnie powodowała raczej frustrację niż fun